ورم بعد از جراحی بینی + علت ورم بعد از جراحی چیست؟

زیباجویانی که عمل بینی انجام داده اند بسیارعلاقه مندند تا هرچه سریعتر نتایج جراحی خود را ببینند ، اما ورم بعد از جراحی بینی مانع از این امر می شود. تورم بعد از عمل بینی امری کاملاً طبیعی است اما راهکارهایی برای مدیریت و کاهش آن وجود دارد. بنابراین در این مقاله قصد داریم به علت ، انواع و روش های مدیریت آن بپردازیم.

ورم بعد از جراحی بینی - https://drtaari.com/

علت ورم بعد از جراحی بینی چیست؟

عوامل مختلفی در ورم بعد از عمل بینی نقش دارد. اما به طور کلی می توان گفت روش های به کار برده شده در جراحی ، نوع پوست و ویژگی های فردی در میزان این ورم تاثیر دارند. تورم بعد از جراحی بینی در اثر تغییراتی که در ساختار بینی و بافت های آن ایجاد می شود به وجود می آید. در برخی موارد نیز به علت تجمع مایعات در لایه زیرین پوست بینی دچار تورم می شود. اما این تورم جای نگرانی ندارد و قابل مدیریت بوده و بعد از بهبودی کامل از بین خواهد رفت. به یاد داشته باشید ، تورم تا زمانی وجود دارد که بینی به طور کامل بهبود یابد.

ورم بعد از جراحی بینی چه زمانی از بین می رود؟

در جواب این سوال می توان گفت نتیجه نهایی عمل زیبایی بینی به طور تقریبی یکسال بعد مشخص می شود. طبیعی است که برای مشاهده نتایج نهایی بسیار مشتاق باشید اما لازم است که بدانید عموماً 90% ورم بینی در بازه زمانی 3 الی 4 ماه اول بعد از جراحی از بین می رود. اما حتی بعد از گذشت این 4 ماه نیز نتیجه اصلی را مشاهده نخواهید کرد ، بلکه باید 12 الی 14 ماه برای آن صبر کنید.

بازه های زمانی گفته شده تقریبی هستند چرا که تورم بعد از جراحی زیبایی بینی در هر بیمار با توجه به ویژگی های فردی متفاوت بوده و بهترین جراح عمل بینی زاهدان بر اساس این ویژگی ها به بیمار خود مشاوره می دهد. اما توصیه ما به شما این است که تا بدست آمدن نتایج نهایی صبور باشید و انتظارات واقع بینانه از جراحی داشته باشید.

عوامل تاثیر گذار بر ورم بعد از جراحی بینی

  1. مهارت و تجربه جراح: هر چقدر این جراحی با ظرافت و دقت بیشتری توسط جراح انجام شود ، و میزان دستکاری در جراحی کمتر باشد ورم بعد از عمل زیبایی بینی نیز کاهش می یابد. لازم است که در انتخاب جراح خوب بینی در زاهدان نهایت دقت و حساسیت را به کار ببرید تا نتایج بدست آمده برای شما مطلوب تر باشد.
  2. میزان ضخامت پوست بینی: نوع بینی و پوست آن در میزان تورم بسیار تاثیر گذار است. برای مثال بینی های استخوانی به دلیل وجود استخوان های قوی تر بعد از جراحی تورم کمتری دارند ، در مقابل بینی های گوشتی به دلیل وجود غضروف های ضعیف ، جراح مجبور به اعمال تغییرات زیادی بر روی آن می شود بنابراین پس از عمل تورم بیشتری در این نوع بینی مشاهده می شود و دوره بهبودی تورم آن نیز طولانی تر است.
  3. میزان دستکاری بینی حین جراحی: طبیعی است که هر چقدر میزان تغییرات اعمال شده بر روی غضروف بینی بیشتر باشد میزان جراحات نیز بیشتر بوده و در نتیجه تورم بعد از رینوپلاستی نیز بیشتر خواهد بود.
  4. رعایت دستورالعمل های بعد از جراحی: رعایت مراقبت های بعد از جراحی در مدیریت و کاهش ورم بینی بسیار تاثیر گذار است. بنابراین باید دستورالعمل های توصیه شده توسط بهترین دکتر عمل بینی در زاهدان را به دقت دنبال کنید تا نتایج بهتری از جراحی کسب کنید.

چگونه می توان ورم بعد از جراحی بینی را کاهش داد؟

  1. مصرف مایعات: مصرف به اندازه و کافی مایعات و آب مانع از احتباس مایع بین بافتی می شود.
  2. پرهیز از نمک: نمک باعث افزایش میزان مایعات در لایه های زیرین پوست می شود . بنابراین توصیه می شود از مصرف غذاها و تنقلات شور بپرهیزید. مصرف نمک به طور مستقیم بر میزان ورم بعد از عمل بینی تاثیر دارد.
  3. بالا نگه داشتن سر: حتی المقدور سر را در هنگام خواب و در طول روز بالا نگه دارید. پایین گرفتن سر باعث تجمع مایعات در ناحیه بینی و در نتیجه تورم بیشتر می شود.
  4. استفاده از کمپرس یخ: استفاده از کمپرس یخ برای کاهش و کنترل ورم بعد از جراحی بینی بسیار توصیه می شود. کمپرس یخ را دو تا سه بار در روز به مدت 10 تا 15 دقیقه بر روی بینی قرار دهید. کمپرس یخ را به طور مستقیم بر روی بینی قرار ندهید. بهتر است از یک پارچه تمیز به منظور این کار استفاده کنید. همچنین دقت کنید به هنگام استفاده از کمپرس فشار اضافی بر روی بینی وارد نشود.
  5. شستشوی بینی: شستشوی مجراهای بینی با سرم و محلول های مخصوص باعث تسریع روند بهبودی زخم ها و جراحات داخل بینی می شود. بهبودی سریع تر زخم ها باعث کاهش تورم بینی می شود.

توجه داشته باشید که عموماً جراح توصیه های لازم برای کاهش و مدیریت ورم بعد از جراحی بینی را با توجه به شرایط فردی شما ارائه می دهد. پیگیری و رعایت این مراقبت ها تاثیری مستقیم بر نتایج جراحی شما دارد.

پاسخ

یازده − 10 =

تماس با دکتر